Ajánlás
 
Ajánlja ezt a terméket valakinek.

Engedélymentes fegyverek

ATLAS ZALÁN TACTICAL GUMILÖVEDÉKES ISMÉTLŐ FEGYVER

Ár:   245.500Ft

Megveszem:         
Leírás: ATLAS ZALÁN TACTICAL GUMILÖVEDÉKES ISMÉTLŐ FEGYVER, KIHÚZHATÓ VÁLLTÁMASSZALA Zalán egy teljesen új dimenziót nyit a gumilövedékes, muzeális otthonvédelmi fegyverek mezsgyéjén, hiszen elképesztő tárkapacitása (12 lövés) és eddig soha nem látott kényelmes és ismerős rendszere várakozáson felüli teljesítménnyel párosul! Lényegében a fegyver két korábbi, éles fegyverekről ismerős rendszert ötvöz a gyártó saját megoldásaival. Akik ismerik a Henry puskát, tudják, hogy az előagytárba kell egyesével betölteni a rugófeszítő eltávolítása után a lőszereket. Ugyanezt kell tennünk a gumilövedékekkel a Zalán esetén, miután az előagytár rugóját kivettük, szépen belepotyogtatjuk a 12 db gumilövedéket.

Az indítópatronok egy speciálisan kialakított tárban kaptak helyet, melyet a sátorvas előtt található tárfészekbe tudunk helyezni, miután betáraztuk a 12db 9mm PAK riasztópatront. Ezek után már csak az előagyszánt kell hátrahúznunk, mint egy 12-es sörétesnél, majd előretolnunk, és a Zalán máris tűzkész állapotban van! Innentől kezdve a fegyver működése megegyezik egy M870-es sörétesével, azzal a nem apró különbséggel, hogy itt 12 lövés leadására van lehetőségünk, ami elképesztő előnyt jelent a támadóval szemben!

A Zalán felső részén 22 milliméteres Weaver sínt találunk, melyre tetszés szerinti optikát tudunk felerősíteni. Az ajánlott lőtáv 8-12 méter közt van, ereje megközelítőleg 100-120 Joule közt mozog. A Tactical változatnál a gyártó elhagyta a fa tust, és a helyére egy rendkívül kényelmes pisztolymarkolat került, így a fegyver súlya és menőverezhetősége is jelentősen javult!

Tulajdonságai:

Kaliber: 15mm / 9mm PAK
Lövésszám: 12 lövés
Működés: Isméltlő, előagyszánas rendszer
Csőtorkolati energia: 100 – 120 Joule
Csőhossz: 480 mm
Teljes hossz: 560 mm
Tömeg: 2.8 kg
Előagytáras

Felhívnánk figyelmét, hogy a terméknél interneten csak vásárlási szándékát jelezheti, vásárlása csak személyes átvétellel lehetséges!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Mások értékelése: 0