Ajánlás
 
Ajánlja ezt a terméket valakinek.

Fegyver / Sörétespuska

Hubertus Bayard Jagd 12/76 Sörétespuska

Ár:    0Ft
Hívjon

Leírás:

Hubertus Bayard Jagd 12/76 Sörétespuska

 

5csere csokkal. 12/76-os

 

Az árak és készlet információk tájékoztató jellegüek, nyilvános ajánlattételnek nem nyilvánulnak! 
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Hubertus Bayard Jagd 12/76

A vadászok védőszentjéről elnevezett fegyvercsalád mindig is különleges helyet foglalt el az aktuálisan hozzáférhető lőfegyverek között. Ezt a megkülönböztetett figyelmet elsősorban szépségének, eleganciájának és egyszerű kezelhetőségének köszönheti. Aki Hubertus fegyvert használ, tudja jól, hogy minden vadászat egyben felejthetetlen élményt is jelent.

Nem véletlen, hogy az itt bemutatott Hubertus Bayard Jagd 12/76 modell is kiemelt figyelmet érdemel, hiszen oly módon ötvözi a hagyományt és az újítást, hogy használata mégis egyszerű, élvezetes maradjon.

A tradícióhoz hűen, Hubertus Bayard Jagd 12/76 is gyönyörűen megmunkált fegyver, egyfokozatú, aranyborítású elsütőrendszerrel. A pofadék és az agyazás gondosan válogatott, kemencében szárított török diófából készült, amit matt lakkborítás tesz időtállóvá, tetszetőssé és párataszítóvá. A még kényelmesebb használat eléréséhez, gumiagytalppal, azaz lökéstompító funkcióval is bír.

A tetszetős külső biztosítása érdekében a Hubertus Bayard Jagd 12/76 modellt acél elsütőszerkezettel, finom gravírozással és fehér króm bevonattal látták el. Csöve nikkel-króm-molibdén, kívülről kemény fekete króm borítás látható, belül kemény fehér króm található. A puska automata tölténykivető szerkezettel felszerelt.

 

Műszaki adatok:

 

csőhossz: 71 cm

teljes hossz: 115 cm

súly: kb. 3,5 kg

kaliber: 12/76

Mások értékelése: 0