Ajánlás
 
Ajánlja ezt a terméket valakinek.

Fegyver / Sörétespuska

Browning B525 Sporter 12/76 Sörétespuska

Ár:  
Hívjon

Leírás:

Browning B525 Sporter 12/76 71,76,81 cm-es csővel

Browning B525

 

Aki a Browining B525 megvásárlása mellett dönt, nemcsak egy olyan puskát vesz, ami több mint 80 év tapasztalatát és tökélyre fejlesztését hordozza magában, hanem egyúttal egy olyan vadászpuskára tesz szert, ami a legendás B25-ös ötödik generációját képviseli. A Browning B525 több, mint méltó utóda a fent említett páratlan vadászpuskának, hiszen a 2003-as első megjelenésekor, elődjéhez hasonlóan, azonnal etalon lett a piaci berkekben.

A B525 Sporter One modell a Browning® Over and Under fegyverek alapmodellje. Használata ajánlott vadászati és sportlövészeti célokra is.

A B525 Canon Back Bore kialakítású puskacsövei számos előnnyel járnak: csökken a súrlódás, nő a sebesség és a puska visszarúgása kevésbé lesz érezhető.

A B525-ös puskát fegyvermesterek állítják össze; a puska magas színvonalú teljesítményét a sokéves tapasztalat és a fegyvermesterek gondos odafigyelése teszi lehetővé. Ebben az árfekvésben a piacon ez az egyedüli puska, amelynek összeszerelése kézileg történik, így minden puska igazán egyedi. A fontos részek összeszerelése kézzel, hagyományos eljárásokkal történik. Minden egyes Browning B525-ös puska gyártásának és összeszerelésének folyamatában a legapróbb részletek is a legnagyobb figyelemben részesülnek.

Ésszerűen megállapított árfekvésének köszönhetően a fenti a Browning B525-ös modellt jó szívvel ajánlunk kezdő vadászoknak és sportlövőknek is.

Műszaki adatok

Kaliber: 12-76

Puskacső: Back Bore kialakítás

Súly: 3,5 kg

Hossz: 375 mm

Szűkítő furat: 4 Invector +: 1/4, 1/2 , 3/4 & Full 

Csomagolás: ABS táska

Egyéb: Balkezes kivitelben is kapható

Mások értékelése: 0