Ajánlás
 
Ajánlja ezt a terméket valakinek.

Fegyver / Sörétespuska

BROWNING B725 Sporter 12/76 Sörétespuska

Ár:  
Hívjon

Leírás:

BROWNING B725 Sporter 12/76 71,76,81cm-es Csővel Az árak és készlet információk tájékoztató jellegüek, nyilvános ajánlattételnek nem nyilvánulnak! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

BROWNING B725 Sporter 12/76 Sörétespuska

 

Az új Browning B725-ös forradalmat jelent az Over&Under elrendezésű puskákban. A legendás B25 modellt követve, a Browning B725-ös puska innovatív, de mégis megtartja a B525 legtöbb design elemeit, így a piacon a B725-ös a legjobb Over&Under elrendezésű sörétespuska.

Kezeinkben tartva érezhetjük, hogy ez az új modell teljes egészében rendkívül kiegyensúlyozott. A B725-ös markolata kényelmes, a mellső markolat kompakt, szűkített, ezáltal a kéz elhelyezése a puskacső vonalához közelebb történik a kiváló kéz-szem koordináció és célzás érdekében.

A B725-ös új kilövő mechanizmusának köszönhetően a ravasz meghúzásával érezhető a lövésleadás, ami egy kivételes élmény bárki számára. Ez az elsütőrendszer rövidebb, gyorsabb és könnyebb, a lövés így jobban kezelhető, ami azt is jelenti, hogy bármilyen körülmények között egy második lövésleadás is könnyen lehetségessé válik. A Browning ezt az elsütőrendszer alkatrészeinek mozgásának csökkentésével, valamint geometriájuk optimalizálásával érte el.

Az újratervezett csövek külön említést igényelnek. A Browning csöveknél tipikus, hogy a csövek egy szakaszának belső átmérője a névleges kalibernél nagyobb. Az ilyen kialakítást „Back Bore” csőnek nevezik. A B725-ös modellnél a nagyobb átmérő irányába mutató kúposság hosszabb, ami a sötétszemek sebességének növekedését, a súrlódás és deformáció csökkenését, valamint a szóráskép javulását és a puska visszaütésének csökkenését eredményezi.

Az „Invector DS” cserélhető szűkítő furatok is egészen különlegesek. Hosszúságuknak és kettős tömítésű („double sealing”) rendszerüknek köszönhetően nemcsak, hogy megakadályozzák a gázak visszaáramlását a csőbe, de a szűkítő furat és a cső közötti csavarmenet közötti szennyeződések csökkentésére is szolgál.

A rugalmas „Inflex” tustalp is újdonság, a tus hossza az alátétek segítségével változtatható.

Műszaki adatok:

  • Kaliber: 12/76
  • Puskacső hossza: 71 cm
  • Súly: 3,5 kg
  • Fa kidolgozása: lakkozott
  • LOP: 375 mm

 

Az alábbi video a Browning B725-ös műszaki adatainak részletes áttekintését tartalmazza:

https://www.youtube.com/watch?v=GAEMlVfhHq8


Mások értékelése: 0