Ajánlás
 
Ajánlja ezt a terméket valakinek.

Éjjellátó Távcső

Pulsar Edge 2,7x50 éjjellátó

Ár:   200.025Ft  169.227Ft

Leírás:

 

 

Pulsar Edge 2,7x50 éjjellátó

 

A Pulsar Edge 2,7x50 éjjellátó olyan felhasználóknak készült, akik szeretik a kihívásokat és a legjobbra törekednek. A távolsági kémlelésre kifejlesztett, nagy felbontású éjjellátó víz- és porálló. CF- Super Gen I+ jelerősítővel felszerelt készülék peremtől peremig nyúló, geometriailag pontos, torzulásmentes képet mutat a teljes kémlelt területről. A külső behatásoktól ergonomikus kialakítású, üvegszál erősítésű polikarbonát váz védi a jelerősítőt és az elektronikát.

A speciális tervezésű lencse, az optika és a CF-Super Image erősítővel ellátott modell, ma a piacon kapható, egyik legjobb áron elérhető modell, ami különleges fém és műanyag borításának köszönhetően minden időjárási viszony között képes ugyanolyan kiváló minőségű képet mutatni. Így ha esik, ha fúj, köd van vagy homokot hord a szél, a Pulsar Edge 2,7x50 éjjellátó egészen biztos kiállja a próbát.

2,7x-es beépített nagyítással rendelkezik, melyhez optimalizált Infravörös fényvető társul, ez utóbbi ereje állítható, így szinte gyerekjáték a legmegfelelőbb megvilágítás kiválasztása. Sőt, ha még mindig nem elég a lefedett távolság, a távcső hatótávolsága egy a készüléken található weaver sínre rögzített kiegészítő Infravörös fényvetővel még tovább növelhető. Az Infravörös fényvetőt egy fokozatosan állítható erősségszabályozóval látták el, így nem veszi igénybe a szemet akkor sem, ha nem teljesen sötétben használják.

A Pulsar Edge 2,7x50 éjjellátót nemcsak vadászatok alkalmával lehet bevetni, éjszakai fotózás, túrázás, katonai hadművelet, mentési akciók során is maximálisan helytáll és a felhasználók teljes megelégedésére szolgál.

 

Mások értékelése: 0